în

19 trăsături din viața coreenilor care îi diferențiază de restul locuitorilor planetei

Valul de popularitate al Coreei din ultimai ani nu se potolește. Nu există niciodată mulți fani ai serialelor coreene, tehnologiilor, cosmeticelor și cultivatorilor K-pop.

Datorită internauților putem avea și noi o impresie despre cum decurge viața pe acele meleaguri. Iată câteva detalii interesante:

— In South Korea este foarte important nu ceea ce crezi tu despre tine, dar ceea ce cred alții despre tine.

— La CV trebuie să fie obligatoriu să se atașeze sau foto, care poate fi decisiv pentru angajator.

— Amenzi individuale pentru fac lipofilling – introduce grăsimii în frunte și obraji.

— În practica clinică există o procedură neo-bișnuită, cu injectarea de Albă ca Zăpada, care permite pătrunderea pielii în zona pigmentară.

— Tinerii și tinerele fac „egye sal” – pungi mici sub ochi

— În magazinele turiștilor aeroport sau pot cumpăra un „ou” electronic pentru a se conecta la internet.

— Companiile aeriene coreene au autocolante pe care le puteți folosi pentru a „lăsa un mesaj” echipajului despre ce să facă în timp ce Dumneavoastră dormiți.

„Vă rog nu deranjați.” „Vă rog să mă treziți în timpul vânzării fără taxe”. „Vă rog să mă treziți când se va servi mâncarea”.

— Când se naște femeia, poți conduce ușa în dormitorul încălzit, asigură-te că nu ai această recomandare că ai aer condiționat sub ventilator. În plus, nu ar trebui să le poți acoperi dacă îți permiți să fii la capătul fierbinte al zilei dacă consideri că mama poate avea o dificultăți inexplicabile la nivelul articolului și corpului pe care trebuia să-l găsești.

— În Korea devin din ce în mai populare așa-numitele grădinițe pentru câini. Dimineața owners aduc animalele de companie la grădiniță și le educatorilor un rucsac cu mâncare.

— Fine cupluri din Coreea nu poartă verighete după căsătorie.

— Oficiile poștale coreene oferă ochelari de citit în cazul în care i-ați uitat pe ai Dumneavoastră.

— Multe brutări și magazine au mare grijă de a cumpăra, dacă veți cumpăra un tort aniversar, vă veți oferi o spatulă, chibrituri și lumânări.

— Copiii merg adesea în diferite excursii, unde au permis să culeagă capșuni, să planteze roșii, să se familiarizeze cu lumea exterioară.

— Un restaurant din Coreea oferă pungi special pentru asistența clienților, astfel încât să puteți obține punctualitate și alte articole pentru o băutură din meniu.

— Există o amendă locală interesantă pentru cafenelele obișnuite precum cafenele-biblioteci, așa că poți plăti timp pentru a obține citind sau hârtii, cafenea pentru fotografi, te pun în căutarea diferitelor obiective etc.

— În metrou tariful depinde de distanța parcursă.

— Părul creț natural este considerat neîngrijit în Korea. Dar permanent și bucle făcute cu un ondulator sunt foarte populare.

— Coreenii rareori invites întâlniri. Mulți sau găsesc partenera la întâlniri la orb organizate de prieteni comune de părinți. Multe cupluri din Corea sărbătoresc aniversările relației de mai multe ori pe an. Pot sărbători 100, 200 sau 1.000 de zile de la începutul relației.

— În Korea se obișnuiește să porți hârtie igienică cu tine la serviciu și la școală. În cabinele suporturi, dar sunt aproape întotdeauna goale. De obicei angajații folosesc o rolă comună, care se poziționează în afara toaletei.

Arată asta prietenilor tăi!

Tu ce crezi?

2.6k Puncte
Upvote Downvote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

De plictiseala

De plictiseala