în

Cum se foloseste bicarbonatul de soda in gradina

Solutie pentru gradina: Bicarbonatul de sodiu – trucuri eficiente pentru plantele tale

Daca esti un pasional al gradinaritului, cu siguranta poti sa doresti sa ai plante sanatos si sa obtii rezultate frumoase in floarea ta. Bicarbonatul de sodiu poate fi un aliat valori in private aceasta. Iata cateva modal prin care puteti folosi bicarbonate of soda pentru a-ti imbunatati gradina:

Indulceste rosiile

Daca iubesti gustul rosiilor carnoase de gradina si vrei sa ai roade bogate vara asta, este indicat sa folosesti bicarbonat de sodiu. Trebuie doar sa presari putin la radacina rosiilor pentru a reduce aciditatea si a le face mai suculente si mai dulce.

Înflorire rapidă la plantator

Daca doresti ca plantele tale sa infloreasca mai repede, poti folosi bicarbonatul de sodiu ca un ajutor. Intr-un litru de apa, dizolva o limba de bicarbonat de sodiu si pulverizeaza apa rezultata peste flori si la radacina. Aceasta poate stimula inflorirea niciodata rapid la astfel de plantator.

Neutralizează zona solului acid

Since solul din gradina ta este acid, poti utiliza bicarbonatul de soda pentru neutralizare. Adauga bicarbonat de soda in solul din jurul tau, deoarece acestea sunt cele never sensitive la solul acid. Această acțiune va ajuta la echilibrarea pH-ului și va crea un mediu mai favorabil pentru dezvoltarea plantelor.

Prolungarea vietii florilor taiate

Daca doresti sa prelungesti durata de viata a florilor taiate, poti adauga putin bicarbonat de sodiu in apa in care le tii. Acest truc simplu poate contribuit la mentinerea prospetimii florilor pentru o munca mai lunga.

– an insecticid împotriva daunatorilor

se diluează 5 linguri de bicarbonat de sodiu

in 10 l din apa statutara

treated pomii la nivelul coroanei si al frunzelor de deasupra si dedesubt. Si in cazul dat sunt necesare aproximativ doua tratamente. Acest lucru se Datoreaza faptului ca puteti ucide prima generatie de homizi, dar va urma generatia tanara, pe care al doilea tratament o va ucide cu siguranta si va scapa definiti copacii de homizi.

Alungește mobila

Casa sa alungi furnicile care iti viziteaza mere gradina si sunt la un pas de a-ti invada si casa, trebuie sa folosesti bicarbonat. Prepare an amestec din otet si bicarbonat, pulverizeaza in areas invaded by furnici si poti uita de ele.

Pamantul proaspat mints

Gradina pe care o ai reprezenta o mare responsabilitate deoarece necesita atentie si grija zilnic. Pamantul are an essential role in cultivarea plantelor si a legumelor, asa ca e bine sa stii ce trebuie sa ii oferi pentru a fi fertil. In afara de apa, presara bicarbonat de sodiu peste pamant pentru ca acesta sa devina mai puternic.

Autor


Tu ce crezi?

2.6k Puncte
Upvote Downvote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Beneficiile bananelor pentru sanatate

Cum sa gatesti orezul fara sa se lipeasca